Kortesjärvellä kisataan lauantaina suunnistuksen aluemestaruudesta

Arkistokuva Lostenilla vuonna 2019 järjestetyistä kisoista.
Arkistokuva Lostenilla vuonna 2019 järjestetyistä kisoista.

KORTESJÄRVEN JÄRVI-VEIKOT järjestää lauantaina suunnistuksen pitkien matkojen aluemestaruuskilpailun Palojärven pohjoispuolisessa maastossa.

Kilpailu on samalla kansallinen ja alkaa kello 11. Kilpailukeskus on Lapinkankaan soranottoalueella.

Pitkän matkan ratojen pituudet vaihtelevat sarjasta riippuen noin 2,5 kilometristä 10,5 kilometriin.

Kilpailuun oli tiistaiaamuna ilmoittautunut 194 suunnistajaa. Jälki-ilmoittautuminen päättyy keskiviikkoiltana, ja on mahdollista, että vielä muutama ilmoittautuu lisää. Ilmoittautuneet ovat pääasiassa Etelä-Pohjanmaa alueen seuroista, mutta muutamia kansallisen tason kärkinimiä on mukana.

Miesten pääsarjan kärkisijoista kamppailevat todennäköisesti Ikaalisten Nousevan Voiman Juha Luoma ja Mynämäki-Jukolassa kunnostautuneet Lapuan Virkiän Olli Koivumäki ja Antton Sankelo. Naisten pääsarjassa voittokamppailu käytäneen oman alueen suunnistajien kesken. Tässä sarjassa vahvimmat edustajat tulevat Rastijusseista ja Lapuan Virkiästä.

Kilpailun jälkeen rasteilla on ensi viikon keskiviikkona tavalliset iltarastit. Kilpailu aiheuttaa ylimääräistä liikennettä Lappajärventieltä Jutilan ja Kivikankaan kautta Lapinkankaalle lauantaina.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.