Veto rutiinivoittoihin – Rinta-aho uskoo joukkueen mahdollisuuksiin syksyllä

Rinta-aho on ollut tyytyväinen Vedon nuorimpien pelaajien esityksiin.
Rinta-aho on ollut tyytyväinen Vedon nuorimpien pelaajien esityksiin.
Rinta-aho on ollut tyytyväinen Vedon nuorimpien pelaajien esityksiin.
Rinta-aho on ollut tyytyväinen Vedon nuorimpien pelaajien esityksiin.

VEDON vakuuttava kulku Superpesiksen sarjakärjessä sai jatkoa, kun vimpeliläiset kohtasivat Imatran Pallo-Veikot, Kankaanpään Mailan sekä Hyvinkään Tahkon. Kotiottelu Imatraa vastaan päättyi lukemin 2–0. Vieraspelistä Satakunnassa tarttui matkaan 0–2-voitto.

Saarikentällä maanantaina Tahkoa vastaan paremmuus joukkueiden välillä ratkaistiin pidemmän kautta. Ottelu eteni Supervuoroon, jonka Veto vei kolmen juoksun turvin. Lopullisiksi lukemiksi Saarikentällä kirjattiin 2–1 s (1–2, 10–1, 3–0).

JÄRVISEUTULAISSEURAN suoritukset ovat olleet läpi kesän positiivisia ja tasapainoisia. Vimpeliläinen Matias Rinta-aho kertoi ennen Tahko-peliä hyvän suorittamisen rakentuneen rutiinin kautta. Tunnelmat illan kamppailuun olivat odottavat.

–Kaksi kovaa joukkuetta vastakkain. Kovalyöntisiä äijiä molemmilla joukkueilla. Varmasti saadaan hyvä peli aikaiseksi, Rinta-aho tiivistää.

Keväällä Vedon vireestä oli ilmassa paljon kysymysmerkkejä. Rinta-ahon mukaan alkukauden aikana joukkue on osoittanut tasonsa ja venymiskykynsä. Vimpeli jahtaa runkosarjavoittoa sekä syksyllä suomenmestaruutta.

–Meillä on kaikilla halu kehittyä joka päivä. Varsinkin meidän nuoret pelaajamme ovat pelanneet hienosti koko kauden. Kova työnteko, ehkä se siitä on peräisin, Rinta-aho tarkentaa.

HENKILÖKOHTAISESTI Rinta-aho kertoo keskittyneensä kaudella samoihin asioihin kuin aikaisemmilla kausilla.

–Kotiuttaminen ja etukenttäpelaaminen. Siinä piisaa miettimistä aivan riittävästi, Rinta-aho toteaa.

Siepparina ja kotiuttajana pelaava Rinta-aho uskoo Vedon hyvien suoritusten jatkuvan runkosarjaa eteenpäin mentäessä.

–Jatketaan työntekoa, niin meno pysyy syksyyn asti, Rinta-aho päättää.

Voittojen myötä Veto jatkaa karkumatkaansa sarjataulukon kärjessä. Seuraavaksi vimpeliläisten ohjelmassa ovat kotiottelut perjantaina Sotkamon Jymyä sekä sunnuntaina Seinäjoen Maila-Jusseja vastaan. Sotkamon Jymy majailee sarjan kärkikastissa. Jymy-Jussit lähtevät otteluun kääntämään alkukauden vaikeaa kurssiaan.

Hermanni Sankelo

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.