Pesäpallon pituusheiton maailmanmestaruudet ratkaistu

Lönnmarkin kaari kantoi yli 55 metriä.
Lönnmarkin kaari kantoi yli 55 metriä.
Lönnmarkin kaari kantoi yli 55 metriä.
Lönnmarkin kaari kantoi yli 55 metriä.

SAARIKENTÄLLÄ taisteltiin viime viikon maanantaina pesäpallon pituusheiton maailmanmestaruuksista. Kilpailut käytiin neljässä eri sarjassa. Nämä aloitettiin karsinnoilla, joissa kilpailijoilla oli mahdollisuus heittää palloa kolme kertaa. Jokaisen sarjan kolme parasta pääsi osallistumaan loppukilpailuun. Finaalissa mahdollisuuksia heittää palloa oli vain yksi. 

Miesten ja naisten sarjoissa maailmanmestarin tittelin saavuttivat Lauri Vihriälä tuloksella 87,25 metriä sekä Sanni Kangasniemi 56,86 metriä pitkällä heitolla. Nuorten sarjoissa voittoon ylsivät Topias Lönnmark sekä Ronja Lammi. 

Hermanni Sankelo

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.