Uusimmat kesäblogit:

Tanssiesitys ja työpaja Kalapiirin tieto Onnintuvalla

Kesäkulkureiden koko perheelle suunnattu Kalapiirin tieto -tanssiesitys ja työpaja nähdään Onnintuvalla.
Kesäkulkureiden koko perheelle suunnattu Kalapiirin tieto -tanssiesitys ja työpaja nähdään Onnintuvalla.

KESÄKULKUREIDEN koko perheelle suunnattu tanssiesitys ja työpaja Kalapiirin tieto nähdään Taide- ja kulttuurikeskus Onnintuvalla torstaina 7.7. kello 12.30 alkaen.

Kesäkulkureiden matkassa voi sukeltaa virtaaviin vesiin, kalojen kutureiteille ja tutustua uhanalaisten vaelluskalojen elinympäristöön tanssin keinoin. Tanssitaiteilijat Amanda Vuori ja Rianna Rintamäki tarjoavat koko perheen tanssiesityksen ja kaikille sopivan työpajan. Työpajoissa tehdään helppoja liikeharjoitteita vaelluskalojen liikkeistä ja reiteistä inspiroituen. 

Kesäkulkurit on Läntisen tanssin aluekeskuksen vuosittainen tanssillinen kesätempaus, joka jalkautuu tänä vuonna myös Pohjanmaan maakuntiin. Kesäkulkureiden matkantekoa ja esityksiä voi seurata Facebookissa.

Sään mukaan Onnituvalla ollaan ulkona tai sisätiloissa.

Tapahtuma on osa Taide- ja kulttuurikeskus Onnintupa II -hankkeen toimintaa. Hanke on saanut Leader-rahoitusta Aisapari ry:ltä.

Tuija Ahola

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.