Jumalanpalvelus Uittomieskämpällä 19.6.2022

dsc_3763

Kirkonmenot kokosivat väkeä Uittomieskämpälle 

SUNNUNTAINA 19. kesäkuuta kirkkoväki kokoontui Evijärven Välijoen uittokämpälle viettämään jumalanpalvelusta. Jumalanpalveluksessa saarnasi kirkkoherra Ulla Latomäki ja kanttorina oli Kaisa Kangastupa. Tekstit (Joh.1. ja Saarnaaja) lukivat aviopari Vuokko ja Ilmari Sulkakoski.  

Evijärvi-Seura oli laittanut pihalle teltan, jossa kirkkoväki saattoi kuunnella Herran sanaa kastumatta. Paikalla oli puolen sataa ihmistä Evijärveltä ja lähipitäjistä. Tilaisuuden avasi Evijärvi-Seuran puheenjohtaja Heikki Valijoki. Ensimmäisenä virtenä kirkkokansa veisasi virren 183; ”On meillä aarre verraton…”  

Mainos

Kolehdin, jonka tuotto meni nuorisotyön hyväksi, keräämisessä avustivat Reijo Saari ja Olli Ruuhinen. Koko tilaisuuden kuvasi evijärveläislähtöinen Jorma Uusi-Vähälä, joka toimii kuvaajana Alfa-Televisiolle. Kirkonmenojen päätyttyä Heikki Valijoki valisti kansaa kelopuunrungosta, jonka juuret ovat kohti Pietarsaarta. Hän kutsui myös Uusi-Vähälän eteen ja luovutti hänelle Kotiseutuliiton ansiomerkin ansiokkaasta työstään kotiseudun hyväksi. 

Tilaisuus päättyi kirkkokahveihin, jotka nautittiin uittomieskämpän sisätiloissa. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.