Avoimessa info- ja keskustelutilaisuudessa vastauksia kysymyksiin hyvinvointialueesta

KESKIVIIKKONA 15.6. kello 17–18 järjestetään info- ja keskustelutilaisuus Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueesta. Verkkotilaisuus on avoin kaikille, ja siihen on mahdollista lähettää kysymyksiä myös etukäteen.

Mitä tapahtuu, kun hyvinvointialueet aloittavat toimintansa ensi vuoden alusta? Muuttuuko minun arkeni jollain tapaa? Mitä palveluita hyvinvointialue järjestää ja miten niihin hakeudutaan? 

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin on luvassa vastauksia. Vt. hyvinvointialuejohtaja Tero Järvinen ja muutosjohtaja Tanja Penninkangas kertovat lisää hyvinvointialueen valmistelusta sekä vastaavat yleisön kysymyksiin. 

Kuntalaisinfo järjestetään Teamsin kautta verkossa. Tilaisuuden seuraamiseksi omalla tietokoneella ei tarvitse olla Teams-ohjelmaa, internet-yhteys riittää. Tilaisuuden katselulinkin löytää kätevästi osoitteesta www.epsoteuudistus.fi/kuntalaisinfo. 

–On selvää, että näin suuren muutoksen kynnyksellä moni asia voi askarruttaa. Meillä Etelä-Pohjanmaalla valmistelu etenee suunnitellusti, Järvinen summaa. 

Kuntalaisinfoon voi lähettää kysymyksen tai kommentin etukäteen, halutessaan nimettömänä. Kysymyslomake löytyy yllä mainitulta verkkosivulta. Ennakkokysymykset toivotaan 13.5. klo 9 mennessä. 

Tilaisuus tallennetaan, joten kuntalaisinfon voi katsoa myös myöhemmin. Tallenne lisätään kuntalaisinfon verkkosivulle ja se on katsottavissa kahden viikon ajan tilaisuuden jälkeen. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.