Kirjaston fantasia-aiheiselle hankkeelle 40 000 euron tuki

LÄNSI- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto myönsi 361 750 euroa yleisten kirjastojen kehittämiseen. Alajärvellä hankerahaa saadaan käyttöön 40 000 euroa.

Toteutettavan hankkeen nimi on Lukuseikkailu 2: Fantasian taikasauva. Hankkeen tavoitteena on Alajärven, Evijärven, Lappajärven, Perhon, Soinin, Vimpelin ja Vetelin kuntien 4–6-luokkalaisten lukemisen edistäminen monipuolisesti ja osallistavasti. Keinoina käytetään kirjailijavierailuja, kirjavinkkausta, lukupiirejä, satutunteja ja niin edelleen.

Mainos

Aluehallintovirasto myönsi avustusta maaliskuussa 2022 yhteensä 27 hankkeelle. Kirjastojen toiminnan kehittämisessä korostuu lukemisen edistäminen, kirjastojen vaikuttavuus ja uudet toimintamallit.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.