Vimpelin seurakunta myöntyväinen yhdistymiselle

Ilkka Lehto esitteli seurakuntaliitosta maanantaina 4.4.2022 seurakuntakodilla Vimpelissä.

VIMPELISSÄ järjestetyssä satakuntalaisten kuulemistilisuudessa seurakuntakodissa maanantaina 4.4.2022 oli läsnä tusinan verran yleisöä. Kirkkoherra Ilkka Lehto esitteli asian kuulijakunnalle muutamalla heijastetulla dialla.  

Napakan esityksen jälkeen oli vuorossa kysymysten vuoro. Sinällään kysymyksiä ei tullut, ehkä voisi pikemmin sanoa muutamia kommentteja yleisöstä heitettiin asian tiimoilta. Asia, liittyminen Alajärven seurakuntaan, tulkittiin positiiviseksi ja sitä tullaan puoltamaan. Tilaisuuden jälkeen vaihdoin muutamia sanoja yleisössä olleiden henkilöiden kanssa ja allekirjoittaneelle jäi mielikuva, että toteutuessaan seurakuntien liitos lisää mahdollisuuksia monipuoliseen toimintaan kentällä, mikä näkyy pelkästään positiivisena seurakuntalaisille. 

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.