Ilmaista liikuntaneuvontaa Järvilakeuden kansalaisopiston alueella

JÄRVILAKEUDEN kansalaisopiston Kuntoloikka-liikuntahanke tarjoaa kevään aikana ilmaista liikuntaneuvontaa liian vähän terveytensä kannalta liikkuville aikuisille Kauhavalla, Evijärvellä ja Lappajärvellä.

Liikuntaneuvonnassa kartoitetaan elintapoja ja liikuntatottumuksia ja annetaan vinkkejä ja ohjeita, kuinka lähteä liikkeelle. Tapaamisen aikana on mahdollisuus kehonkoostumusmittaukseen ja esimerkiksi liikkuvuuden testaamiseen. Lappajärvellä on mahdollisuus myös tutustua kuntosaliin samalla kertaa.

Liikuntaneuvontapäivät järjestetään 20. huhtikuuta opiston toimistolla Kauhavalla, 27. huhtikuuta Evijärven kunnantalolla ja 5. toukokuuta Lappajärven kunnan kuntosalilla.

Tapaamisen kesto on puolitoista tuntia. Niihin varataan aika etukäteen.

Järvilakeuden kansalaisopiston Kuntoloikka-hanke on Leader Aisaparin rahoittama hanke, jonka tavoitteena on ihmisten fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin edistäminen ja liikuntaneuvonnan avulla on tarkoitus tehdä juuri tätä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.