Stand up -koomikot Mustonen ja Petterson Kivitipussa

KOOMIKOT Robert Petterson ja Arimo Mustonen viihdyttävät yleisöä Hotelli Kiivitipun ja Lappajärven Veikkojen pesäpallojaoston järjestämässä stand up -illassa lauantaina 23.4. kello 19 alkaen.

Pettersson valittiin vuonna 2009 vuoden stand up -tulokkaaksi ja 2013 hän voitti koomikoille tarkoitetun Naurun tasapaino -tosi-tv-kilpailun. Hänet tunnetaan myös äänilevytuottajana, säveltäjänä, sanoittajana ja sovittajana.

Mustosen stand up -ura alkoi vuonna 2005. Seuraavana vuonna hän osallistui ensimmäiselle koomikoiden kiertueelle Suomessa. Hän on toiminut kokopäiväisenä yleisön hauskuttajana 12 vuotta. Pääasiassa Mustonen esiintyy Suomessa, mutta on naurattanut yleisöä myös ulkomailla Turkissa ja Keski-Euroopassa. Korona-aikana hän on tehnyt toista sataa stand up -keikkaa etänä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.