Lukijan mielipideartikkeli:

Roskaaminen on yksi isoimmista ongelmista

Jos haluat joskus mennä vaikkapa puistoon rentoutumaan, niin jos puistoon on roskattu niin puistossa ei ole enää niin rentouttavaa, koska ensinnäkin roskat haisevat pahalta. Eli siis muistathan, että muovi ei maadu. Mutta banaaninkuoret ja omenankarat maatuvat. Jos näet roskan maassa, ota se mukaasi ja vie roskiin. Jos muistat nähneesi ulkona roskan käy hakemassa se ja vie roskiin.

Pihla, 3B, Aapiskujan koulu

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.