Vimpelin Lions Club auttaa ukrainalaisia

Vimpelin Lions Club päätti auttaa hädänalaisia ukrainalaisia 800 euron summalla. Perjantain kuukausikokouksessaan Lions Club Vimpeli, päätti lahjoittaa tuon summan ja samalla osaltaan auttaa sekä tukea heitä.

Ukrainassa käytävä sota ja siihen liittyvät häiriöt maailmassa herättivät vilkasta keskustelua kokouksessa.

Mika Herrala käytti ansiokkaan puheenvuoron asian tiimoilta, valotti sodan vaikutuksia maatalouteen ja elintarviketeollisuuteen maailmalla sekä Suomessa. 

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.