Vapaa-aikalautakunta laittoi avustusrahat jakoon

Lautakunta päätti myöntää kulttuuritoimen kohdeavustuksia yhteensä 18 600 euroa. Vimpelin Veto ry:lle myönnettiin 700 euroa elokuvaviikon järjestämiskuluihin, EL Vimpelille 800 euroa teatteri- ja kulttuuritapahtumiin osallistumiseen, SPR:n Vimpelin yhdistykselle 1 200 euroa 70-vuotisjuhlien järjestämiskuluihin sekä Seppo Katajalle 1 000 euroa Vimpeliläiset talvi- ja jatkosodassa -kirjan taitto- ja painatuskuluihin.

Lakaniemi-Pokela-Pyhälahti kyläseura saa 2 500 euroa, josta 1 500 kolmen musiikkitapahtuman järjestämiskuluihin ja 1 000 euroa kyläkirjan uusintapainoksen painamiskuluihin. Vimpeli-Seuraa tuetaan 3 500 eurolla, josta joululehden painokuluihin osoitetaan 1 000, Museolla soi -konsertin järjestämiskuluihin 2 000 ja luhtiaitan sekä sen välineistön kunnostamiseen 500 euroa. Moms for Kids ry:lle myönnettiin 600 euroa Joulukassijako-tapahtuman järjestämiseen.

Vimpelin Yrittäjät järjestävät 9.7.2022 koko perheen konsertin, jossa pääesiintyjänä toimii Hevisaurus. Tapahtumaa tuetaan 3 600 eurolla. MLL Vimpelin yhdistys saa 900 euroa retkeen Evijärven Taivastelijoille sekä isovanhempien ja lasten retkipäivään. Vimpelin 4H-yhdistykselle myönnettiin 3 500 euroa lasten leiripäiviin, Japani-päivään, graffiti-työpajaan ja nuorten tapahtumiin. Järviseudun Omaishoitajat ry:lle annetaan 300 euroa yhdistyksen 20-vuotisjuhlien järjestämiskuluihin.

LIIKUNTATOIMEN yleisavustuksia jaettiin 4 000 euroa ja yleisavustusten määrärahoista siirrettiin 1 500 euroa jaettavaksi kohdeavustuksina. Vimpelin Veto saa 3 000 euroa yleisavustusta toimintasuunnitelman mukaiseen toimintaan sekä 2 200 euroa kohdeavustusta hankintoihin ja palkkioihin sekä 650 euroa porrasjuoksun SM-kisojen järjestämiskuluihin.

Vimpeli Fight Clubille myönnettiin 1 000 euroa yleisavustusta sekä 300 euroa kohdeavustusta kamppailutilan välinehankintoihin, Järviseudun Selkäyhdistykselle 150 euroa kohdeavustusta jäsenten virkistystoimintaan sekä MLL Vimpelin yhdistykselle 300 euroa hevostapahtumaan, 300 euroa boulder-kiipeilyyn ja 300 euroa temppukerhon järjestämiseen.

Vimpelin 4H-yhdistykselle myönnettiin 700 euroa kohdeavustusta golfkerhon järjestämiseen ja Järviseudun Omaishoitajille 250 euroa omaishoitajien ohjattuihin allasjumppiin.

Nuorisotoimen yleisavustuksia myönnettiin 2 000 ja kohdeavustuksia 2 500 euron arvosta. MLL Vimpeli saa yleisavustusta 1 000 euroa, Vimpelin 4H 1 000 euroa yleisavustusta sekä 2 000 euroa kohdeavustusta eri toimintamuotoihin ja Moms for Kids 500 euroa kohdeavustusta Yhteinen pöytä -toimintaan.

VAPAA-AIKALAUTAKUNTA päätti jatkaa toimenpiteitä, jotta vapaa-aikatoimen palvelukseen voidaan palkata vakituiseen työsuhteeseen nuoriso/liikunnanohjaaja vuoden 2023 alusta. Tämän toimenkuvaan kuuluvat muun muassa nuorisotilatoiminta, kerhotoiminta ja nuorisotyö sekä liikunnanohjaus eri ikäryhmille, elintapaohjaus, tapahtuminen suunnitteleminen sekä järjestäminen. Lisäksi tehtäviin kuuluu kunnan eri hankkeiden koordinointi. Kustannusvaikutus on 32 000 euroa vuodessa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.