Vuokrakirppispalvelut palaavat Vimpeliin

Lea Vasalampi ja Laila Järvenpää ovat tuoreita Nisunjyvä Oy:n tuoreet yrittäjät.

–Niitä on pyydetty ja kyselty, mutta minä estelin pitkään, samoin Laila; minulla on kädet täynnä työtä ja Laila on eläkkeellä. Sitten kuitenkin, kun Lailalta tuli viesti, että eikö me aleta pitämään tätä, minäkin innostuin, Vasalampi kertoo.

–Ihmiset ovat tykänneet ja on tullut hyvää palautetta siitä, että toiminta jatkuu tässä, Järvenpää toteaa.

Kahvilalla on vakiintunut asiakaskunta, mutta yrittäjäkaksikko toivoo, että uudetkin asiakkaat löytäisivät paikalle.

–Etenkin lapsiperheitä kaipaisimme. Vimpelissä ei ole ollut vuokrakirppistä moneen vuoteen, ja tässähän kierrättäminen käy kätevästi, sanoo Vasalampi.

Lapsille on puuhanurkkaus ja heitä ajatellen leivotaan vitriiniin ihan oma leivos.

MINÄ olen kirppisihminen henkeen ja vereen. Tässä on kyllä ollut ehkä aika, että ihmiset eivät ole niin paljon osanneet antaa arvoa kirpputoritoiminnalle, kun tuntuu, että kaikki paikat ovat tavaraa täynnä, mutta kun ei tiedä, mihin tämä maailma vielä menee, se voi olla vielä arvossaan, Vasalampi pohdiskelee.

Työnjako kaksikolla on selvä. Leipurina Laila leipoo päivittäin tuoreet pullat, munkit, kakut ja leivät, Lea vastaa myynnistä ja markkinoinnista. Toiminnan pyörittämiseen avuksi palkataan kolmas henkilö. Jatkossa kahvilasta on mahdollista tehdä ennakkotilauksia herkuista pieniin juhliin ja muihin tilaisuuksiin. Myös kahvion tilaa voi vuokrata iltakäyttöön ryhmille.

Kirppiksen puolella on valmiina 12 myyntipaikkaa ja lisää saadaan nopealla aikataululla tarpeen mukaan. Kahvilan puolella sisustus vielä elää; Vasalammella on visio talonpoikaisrokokookalustuksesta – kirppiksen puolellakin voi juoda kahvit ikkunan viereen sijoitettujen pöytäryhmien ääressä.

–Kirppis ja Kahvila-konditoria ovat auki arkisin ja yleisön toiveesta myös lauantaina aamupäivisin, Järvenpää kertoo.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.