Kirjeitä kaivatulle kosketti useammastakin syystä – silmäkulmat kostuivat Lakis Areenalla

Kuvassa Timo Pyylampi, Tarja Kultavuori, Jarkko Järvenpää ja Arja Piilo. Kuva: Heikki Salmela
Sunnuntaina 13. maaliskuuta Vimpelissä Lakis Areenalla esitettiin Kirjeitä kaivatulle - Sotavuosien suosikkisävelmät esitys. Esityksessä kuultiin musiikkia ja kirjeitä vuosilta 1939-1945. Yleisöä oli saapunut paikalle runsaasti.

-Mietin, että mahtaako sitä iän myötä herkistyä, kun pakkasi olemaan pala kurkussa koko Kirjeitä kaivatulle-esityksen ajan, sillä oli kyllä herkkä ja liikuttava esitys. Samat tuntemukset kuulosti olleen muillakin. Kävi aikaisemmin mielessä, että onko tämä Ukrainan sodan takia sopiva hetki sota-ajan muisteluun, mutta kyllä tämä oli juuri oikea aika. Ukrainassa on tällä hetkellä tismalleen sama tilanne kuin meillä noin 80-vuotta sitten. Tänään oli muuten talvisodan päättymisen vuosipäivä, sanoi Lakaniemi-Pyhälahti-Pokela kyläyhdistyksen puheenjohtaja Heikki Salmela esityksen jälkeen. 

 

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.