Lappajärveläisiä urheilijoita palkittiin

Vuosina 2020 ja 2021 ansioituneita lappajärveläisiä urheilijoita ja urheilutoimijoita palkittiin Kivitipussa. Kuva: Jorma Savola

Julkaistu:

Lappajärven Veikot ry muisti palkinnoilla lisäksi vuonna 2020 menestyneitä. Urheilujuhlassa Lappajärven Veikot jakoivat palkinnoiksi muistolautaset sekä kiertopokaalit. Lappajärven kunta palkitsi menestyneitä Petra Ollin Painija-kirjalla sekä myöhemmin jaettavalla urheilijastipendirahalla. 

Kansallisista sarjoista menestyksestä palkittiin Tarmo Savola sekä Mira Mäkelä. Kansallisista aikuisurheilijasarjoista menestyksestä palkittiin Esko Hyyppä, Matti Etelämäki, Martti Mäkelä, Aimo Järvelä, Aulis Savola ja Arvi Kangastie. Kansallisissa juniorisarjoissa menestyksestä palkittiin Janna-Julia Mäenpää, Jutta Väkeväinen, Juho-Joel Mäenpää ja Jaakko Tenhunen. 

Lappajärven Veikkojen seuramuistamiset vuonna 2020 – Urheiluperhe: Sari ja Juuso Kujalan perhe, Vuoden toimitsija: Keijo Väkeväinen, Vuoden nuorisourheilija: Vilma Leppäniemi, Vuoden lupaus: Juho- Joel Mäenpää, Vuoden miesurheilija: Tarmo Savola, Vuoden urheilija: Petra Olli, Vuoden valmentaja: Raine Savola. 

Lappajärven Veikkojen seuramuistamiset vuonna 2021 – Vuoden Urheiluperhe: Jaana ja Timo Linnun perhe, Vuoden toimitsija: Arvi Kangastie, Vuoden nuorisourheilija: Juho- Joel Mäenpää, Vuoden lupaus: Janna- Juulia Mäenpää, Vuoden miesurheilija: Tarmo Savola, Vuoden naisurheilija: Jutta Väkeväinen, Vuoden valmentaja: Keijo Väkeväinen 

Anssi Kuusela

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.