Sisustuksessa kevät on herkkien värien aikaa

Kaisa Perälä kertoi, että vihreän ja keltaisen sävyt kuuluvat tähänkin kevääseen.
KÄVIMME Verho- ja Mattotalossa Lappajärvellä katsastamassa kevään trendejä ja värejä. –Kevään väreinä ovat keltaisen ja vihreän erilaiset herkät sävyt, etenkin verhokankaissa, kertoi myyjä Kaisa Perälä.

Kevät on heräämisen aikaa ja näin ikään tuoreita värejä haetaan kodin sisustamiseen.  

Mattojen osalta nyt suositaan isoja kokoja, jopa kaksi kertaa kolme metriä.  

–Koetaan, että mattojen suuret koot ovat nyt trendikkäitä, Kaisa Perälä kertoi.  

Hän jatkoi, että mattojen perinteisten värien, kuten beigen ja valkoisen tilalle ja rinnalle on tullut runsaasti uusia värejä runsaasti. Suomalaisten makuun ovat matot, jotka ovat käytännöllisiä ja helppohoitoisia. Voisimme siis todeta värien olevan palaamassa suomalaiseen sisustukseen. 

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.