Sisustuksessa kevät on herkkien värien aikaa

Kaisa Perälä kertoi, että vihreän ja keltaisen sävyt kuuluvat tähänkin kevääseen.

Kevät on heräämisen aikaa ja näin ikään tuoreita värejä haetaan kodin sisustamiseen.  

Mattojen osalta nyt suositaan isoja kokoja, jopa kaksi kertaa kolme metriä.  

–Koetaan, että mattojen suuret koot ovat nyt trendikkäitä, Kaisa Perälä kertoi.  

Hän jatkoi, että mattojen perinteisten värien, kuten beigen ja valkoisen tilalle ja rinnalle on tullut runsaasti uusia värejä runsaasti. Suomalaisten makuun ovat matot, jotka ovat käytännöllisiä ja helppohoitoisia. Voisimme siis todeta värien olevan palaamassa suomalaiseen sisustukseen. 

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.