MTK-Etelä-Pohjanmaan alueen MTK-yhdistysten kokouskierros alkaa kriisitunnelmissa

Kuva: MTK
Alkavalla kevätkokouskierroksella tärkeäksi teemaksi nousee huoltovarmuus. Maataloutta kohdannut talouskriisi yhdistettynä Venäjän hyökkäykseen maailman vilja-aittaan aiheuttaa epävarmuutta elintarvikemarkkinoilla. Tuotantopanosten hinnan jyrkkä nousu estää monen tilan mahdollisuudet panostaa ensi kesän todella tarpeelliseen ruuantuotantoon.

Muita kokouskierroksen keskeisiä teemoja ovat turvetuotannon ja energiahuollon haasteet unohtamatta viimeistelykierroksella olevaa Cap27-ohjelmakautta.

MTK-Etelä-Pohjanmaan toimialueen MTK-yhdistysten kevätkokouskierros käynnistyy maanantaina 7.3. klo 10.00 Kyrönmaan alueen yhteiskokouksella.

Evijärvellä kokous järjestetään 9. maaliskuuta kello 19 Liikenneasema Mäntyhovissa, Lehtimäellä 10. maaliskuuta kello 19 Ravintola Kalossissa, Soinissa 16. maaliskuuta kello 10 Osuuspankissa, Lappajärvellä 21. maaliskuuta kello 19 sekä Kauhavan ja Kortesjärven kokoukset 23.3. maaliskuuta kello 10 Härmän Kuntokeskuksessa. Alajärven ja Vimpelin osalta ajankohdat ovat vielä avoinna.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.