Vimpelin talvilomaviikolla tapahtumia kaiken ikäisille

Vimpelin vapaa-aikatoimi järjestää talvilomaviikon aikana laskettelupäivän ja jäädiscon, lisäksi hiihdellään Viinilaaksossa ja kuntosalilla on avoimet ovet.

HIIHTOLOMASTARTTI järjestetään Lakiksella perjantaina 25. helmikuuta kello 11–20. Ilmoittautumalla ennakkoon päivälippu 15 euroa (norm. 23–33 euroa), vuokravälinesetti sis. kypärä 15 euroa (norm. 22–33 euroa). Sähköinen ilmoittautuminen osoitteessa: www.vimpeli.fi/liikuntapalvelut/tulevia-tapahtumia. Ilmoittautuminen päättyy 25. helmikuuta kello 12.

Viinilaaksohiihtelyviikkoa vietetään 28.2–6.3. Hiihtoreittinä Vatpakka-Lakeaharju-Luoma-aho -hiihtoreitistö. Hiihtotyylin/matkan saa valita vapaasti. Merkitse suorituksesi kirjaamalla nimesi osallistumisvihkoon mastojen parkkipaikan katoksessa. Suorituksia voi kirjata vaikkapa viikon jokaisena päivänä. Osallistuneiden kesken arvontaa, jossa pääpalkintona Polar Vantage M2 -sykemittari.

Tiistaina 1. maaliskuuta ilmainen Jäädisco Aapiskujan kaukalolla kello 18–20. Musiikista ja valoshowsta vastaa DJ. Paikalla MLL:n järjestämä kioski, joten pikkurahaa kannattaa ottaa mukaan.

Keskiviikkona 2. ja perjantaina 4. maaliskuuta kello 6–18 liikuntahallin kuntosalilla avoimet ovet.

Nuorisotila Monttu on auki talvilomaviikolla keskiviikkona 7–9-luokkalaisille kello 17–19 sekä 16–alle 18-vuotiaille kello 19–21. Lisäksi perjantaina 16– alle 18-vuotiaat kello 18–20 sekä 7–9-luokkalaisille kello 20–22. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan Vimpelin vapaa-aikatoimen facebook- ja Instagramtileillä.

AT

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.