Alajärven ja Vimpelin seurakunnissa rukoillaan rauhan puolesta

Vimpelin kirkon kellot soivat torstaina kello 19 rauhan puolesta. Arkistokuva.
Paikalliset seurakunnat järjestävät rukoushetkiä ja soittavat rauhankelloja Venäjän aloitettua sotatoimet Ukrainassa.

–Venäjän hyökkäys Ukrainaan horjuttaa rauhaa Euroopassa. Piispat kehottavat soittamaan rauhan kelloja ja järjestämään rukoushetkiä tänä iltana seurakunnissa mahdollisuuksien mukaan, toteaa Vimpelin evankelisluterilainen seurakunta facebook-sivullaan.  

–Vimpelissä soitamme kirkon kelloja tänään kello 19. Nämä rauhan kellot kertovat tuestamme Ukrainan kansalle ja toivovat rauhaa.

Alajärven kirkossa järjestetään tänään torstaina rukoushetki kello 19 rauhan puolesta. Hartaushetkessä palvelee pappina Harri Silvolahti ja kanttorina Eeva-Liisa Kolonen. Rukoushetken yhteydessä soitetaan rauhankelloja. Myös Lehtimäen kirkon kellot soivat samaan aikaan rauhan puolesta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.