Kauhavan talvilomaohjelmaa

KAUHAVAN talvilomaviikkoon 26. helmikuuta–6. maaliskuuta kuuluu monenlaista ohjelmaa.

Viikon aikana esimerkiksi pääsee ilmaiseksi jää- tai padelhalliin tai voi osallistua laturetkelle urheilupuistosta Fröötilän metsästysmajalle. Galleria Kaaressa on Tapani Kurttilan näyttely Toipuminen. Lapsille on käsityö- ja taidepäivät, ja uudet lukukoirat Luna ja Bella ottavat vastaan ajanvarauksia pääkirjastossa.

Viikon ajan on käytössä talvilomapassi, jossa on erilaisia tehtäviä talvilomaviikolle: liikuntaa, kulttuuria, ruoanlaittoa ja niin edelleen. Vähintään viisi tehtävää suorittamalla ja passin kirjastoon palauttamalla osallistuu elokuvalippujen arvontaan.

Talvilomalla voi myös bongata pullopostia ja voittaa maukkaan lahjakortin. Kaupungin somekanavilla julkaistaan maanantaista torstaihin kuvavinkkejä eri kaupunginosista. Vinkit johdattavat vihreän juomapullon jäljille.

Koko talvilomaviikon ohjelma löytyy kaupungin nettisivuilta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.