Taitoluisteluhopeaa Evijärvelle

EVIJÄRVELÄINEN, pietarsaarelaisen Jeppis Skatingin taitoluistelijoita edustava Siri Sulkakoski luisteli hienosti hopealle 13. helmikuuta Keuruulla järjestetyissä kutsukilpailussa. Hän kilpaili aluedebytanttien sarjassa.

Aiemmin tällä kaudella Sulkakoski on yltänyt kahteen pronssiin niin ikään Keuruulla sekä Jyväskylän kisoissa. Seuraavat kisat ovat 19.–20. maaliskuuta Rovaniemellä, jossa luistellaan aluemestaruuksista. 

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.