Kettusaarihiihto hiihdetään tänä vuonna normaalisti

Kuva Kettusaarihiihdosta vuodelta 2019.

Julkaistu:

Kategoria:

,

KETTUSAARIHIIHTO pidetään Evijärvellä talviloman alkajaisiksi lauantaina 26. helmikuuta. Viime vuonna koko perheen retkihiihtotapahtuma järjestettiin omatoimisesti, mutta tänä vuonna on luvassa normaali kilpailu.

Tapahtuma alkaa kello 12. Kilpailukeskus on Evijärven nuorisoseuralla (Pukkilantie 25). Osallistujat ilmoittautuvat paikan päällä kello 10–11.30 välisenä aikana.

Sarjoina on N, N50, M, M50, M60, M65 ja M70. Tyyli on vapaa. Kilpailijat hiihtävät 15 kilometrin mittaisen lenkin valaistulla ladulla.

Lisäksi on retkisarja ajalla ja ilman aikaa. Retkisarjalaiset voivat valita, hiihtävätkö he mieluummin kilpasarjalaisten kanssa vai Kettusaariladulla järvellä. Kettusaariladun pituus on noin 23 kilometriä. Se ei kuitenkaan ole kilpasarjojen tasoa jäälle nousseen veden takia.

Kilpasarjojen kuusi parasta palkitaan pokaalein, ja sen lisäksi on runsaasti arvontapalkintoja.

EVIJÄRVEN URHEILIJAT täyttää tänä vuonna sata vuotta, ja Kettusaarihiihto aloittaa juhlavuoden tapahtumasarjan.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.