Lavettaret ei saanut horjutettua vahvaa Virkiää

Veikkojen pelinjohtaja Matti Larikka on virittänyt viuhkansa Neea Mattilan (1) ja Saana Lahden eläessä pelissä mukana täysillä. Kuva: Jani Vuorela

Julkaistu:

Aihe:

LAPPAJÄRVEN VEIKKOJEN pesisnaiset saivat nähdä Lapuan Patruuna-areenassa, millaista peliä pelataan valtakuntamme huipulla. Pelin alku oli varsin tyrmäävä. Lavettarien jännitys ja vastustajaan kunnioittaminen kuvastui ulkopelisuorituksissa. Kolmen palon tekeminen oli tuskallista, mutta Virkiän avausvuoron viiden juoksun tehtailun jälkeen kamppailu tasoittui.

Veikkojen sisäpeli vaikutti ulkopeliä terhakammalta. Siitä osoituksena joukkueen useat läpilyönnit Lapuan tiiviin tuntuisesta kentästä. Nuori Sanni Hirvelä onnistui ajotilanteessa kolmosluukkuvedolla toisessa vuorossa tasoittamaan kahdella juoksulla. Tämä ei kuitenkaan muuttanut pelin luonnetta, vaan kotijoukkue eteni selvään jaksovoittoon.

Lavettaret aloitti toisen jakson sisältä. Sannin tavoin toinen uusi LaVe-kasvo Ella Kurkimäki iski komeasti väliin, mikä lisäsi vieraiden itseluottamusta ja uskoa omaan tekemiseen. Hyvä alku kohensi ryhtiä ulkopelissä. Jakso oli varsin tasainen, eikä LaVen räpylä enää vapissut.

Mainos

Koska halliaikaa oli vielä jäljellä, joukkueet ottivat mittaa vielä supervuorossa. Lapua aloitti sisältä ja vyörytti peliään samaan tahtiin kuin pelin alkaessa. Veikot pelasi tasoittavansa hyvin. Vaikka sen molemmat juoksut tulivat kahdella vaihtotilanteen kolmospesän harhaheitolla katsomoon, niin ilahduttavaa oli se, miten tilanteita luotiin.

Seuraavaan hallipeli Veikoilla on 13.3. Kuopiossa. Siellä Lavettaret mittaa toistamiseen tällä hallikaudella Laven tavoin samassa pohjoislohkossa Ykköspesistä pelaavat Puijon Pesiksen ja Kirittärien talentit.

Reijo Kärnä

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.