Pub Völjy avaa Vimpelissä

Völjy avaa perjantainaVöljy avaa perjantaina

Pub-Völjy avaa ovensa Vimpelissä perjantaina 18. helmikuuta kello 18:00, paikka on tuttu ennestään. Asianomaiset yrittäjät Jarkko ja Sakari Nygård olivat Völjyn pihamaalla virittämässä uutta valomainosta kiinteistön katolle. Völjy on paikallista murretta ja tarkoitta mukaan lähtemistä. Kysymys heräsi, mistä moinen nimi?

– No, olimme Vantaalla ja eräs paikallinen oli mukana seurueessa. Olimme lähdössä syömään ja huikkasimme: ”Lähe völjyyn” Paikallinen alkuasukas oli huuli pyöreänä, kuin pajatsonkuppi ja ihmetteli mitä moinen sana tarkoittaa. Siitä se lähti, pubin nimi syntyi tuon hetken tuloksena, Sakari Nygård kertoo.

Pubin on pitkälle entisen kaltainen, mukaan on otettu kuitenkin kiinteistössä sijaitseva entinen ravintolan keittiö.

–Keittiö otettiin mukaan konseptiin, myöhemmässä vaiheessa voidaan tarjoilla asiakkaille pientä suolaista hiukopalaa, Jarkko Nygård sanoo.

Pubin varsinaisia avajaisia pidetään myöhemmin keväällä, hankien laskettua.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.