Evijärven liikuntahalli valmistuu kesällä

Työmaalla näytti viime viikolla tältä.

EVIJÄRVEN koulun yhteydessä olevan liikuntahallin rakentaminen alkoi huhti–toukokuussa 2021. Rakentaminen on edennyt aikataulussa, ja valmista tulee tänä kesänä.

Liikuntasalin laajennuksen pinta-ala on reilut 1 400 neliömetriä, josta itse liikuntasalin lattiapinta on noin 1 200 neliötä. Salin vapaa korkeus on seitsemän metriä.

Liikuntasalin lattia on niin kutsuttu aluejoustava urheilulattia. Kenttävarusteet ja viivoitukset palvelevat kattavasti eri kenttälajeja.

Salin päätyyn tulee katsomotila, ja sali tulee olemaan väliverhoin jaettavissa kolmeen erilliseen lohkoon.

Pääurakoitsijana on Reijo Palosaari oy, ja aliurakoiden kautta rakentaminen työllistää paikallisesti ja alueellisesti yrityksiä.

–Alun perin salin laajentamisen tarve on tullut koululiikunnan puolelta. Nykyinen sali on noin 400 neliötä, mikä on käynyt koulujen tarpeisiin nähden liian pieneksi. Salin toivotaan palvelevan myös iltakäyttäjiä hyvin ja monipuolisesti, kertovat kunnanjohtaja Mikko Huhtala ja kunnaninsinööri Tuomo Saari.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.