Torijumppia ja etäjumppia ikäihmisille

AIJJOOS-TOIMINTA järjestää jälleen helmikuussa Torijumpan kuudella paikkakunnalla.

–Kyseessä on korona-ajan liikuntatuokio ulkona ikäihmisille. Mukaan tarvitaan vain säänmukainen varustus ja reipasta mieltä. Kokoonnumme paikalliselle torille ja jumppaamme noin puoli tuntia. Lopuksi tarjolla on kahvia ja teetä, kertoo Aijjoos-toiminnan kehittämispäällikkö Marja-Liisa Nevala.

–Olemme ulkona, liikumme, saamme hyvää mieltä ja tapaamme toisiamme. Torijumpat olivat ensimmäisen kerran jo tammikuussa.

Kauhavan Torilla (Lauttamuksentie 1) jumpataan perjantaina 18.2. kello 12–12.15. Lappajärven tapahtuma on kunnantalon edessä (Maneesintie 5) maanantaina 21.2. kello 12–12.45 ja Kortesjärven tapahtuma torilla (Jääkärintie 51) keskiviikkona 23.2. kello 12–12.45.

Ylihärmän torille (Päämajantie 18) kokoonnutaan torstaina 24.2. kello 12–12.45, Alahärmän torille Halpa-hallin pihaan (Härmäntie 2) perjantaina 25.2. kello 12–12.45 ja viimeisenä Evijärven Pihlajarinteen alapihalle (Kirkkotie 32) maanantaina 28.2. kello 12–12.45.

–Jumppatapahtumiin on tärkeää muistaa ilmoittautua, Nevala lisää.

Aijjoos-toiminta järjestää myös etäjumpat 16.2. ja 3.3. kello 10 Teams-sovelluksen avulla. Jumppaan voi liittyä kuka tahansa.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.