Oikaisu

EILISESSÄ Järviseudun Sanomissa julkaistiin maakuntien nuorisovaltuustojen MAHKU21-tapahtuman tuloksena kirjoitettu kannanotto, joka oli virheellisesti laitettu Minttu Kangasmetsän nimiin.

Kirjoitus ei ollut Kangasmetsän omaa käsialaa, vaan hän toimi viestinviejänä maakunnallisen nuorisovaltuuston Evijärven nuorisovaltuuston edustajana. Teksti syntyi MAHKU21-tapahtuman työskentelyn tuloksena.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.