Pentti Moision kulttuuriperinnerahaston avustukset hakuun täydennetyin säännöin

Julkaistu:

Kategoria:

,

Sääntöjen kohdassa 2 sanotaan, että rahaston varoja voidaan käyttää Nelimarkka-museon ja sen osana olevan Nelimarkka-residenssin kunnostukseen, taiteilija- ja arkkitehtiresidenssi toiminnan edistämiseen, Alajärvellä sijaitsevien Alvar Aallon rakennusperintökohteiden ylläpitoon ja toimintaan, toiminnan kehittämiseen ja laajentamiseen sekä perinne- ja kulttuurityöhön vanhan Lehtimäen kunnan alueella.

Vuonna 2021 avustusta haettiin yksityishenkilöiden omituksessa olevien rakennusten, laitteiden tai teiden korjauksiin. Niille ei myönnetty avustuksia. Sääntöjen täsmentäminen koettiin tarpeelliseksi.

Rahaston avustushaku on avoinna 10.2.–7.3.2022. Avustuksia voi hakea kaupunginhallitukselle osoitetuilla vapaamuotoisilla hakemuksilla käyttötarkoituksen mukaisiin kohteisiin.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.