Kortesjärven MLL:ssä saadaan tänäkin vuonna taas paljon aikaiseksi

VAIKKA vuotta 2021 varjosti edelleen pandemia, Kortesjärven MLL:ssä on kuitenkin saatu paljon aikaiseksi, kertoo Anna Sarkaranta MLL:stä.
Vaikka vuotta 2021 varjosti edelleen pandemia, Kortesjärven MLL:ssä on kuitenkin saatu paljon aikaiseksi, kertoo Anna Sarkaranta MLL:stä.

VAIKKA vuotta 2021 varjosti edelleen pandemia, Kortesjärven MLL:ssä on kuitenkin saatu paljon aikaiseksi, kertoo Anna Sarkaranta MLL:stä.

Viimeisimpänä asiana yhdistys lahjoitti viime viikolla soittimia Kortesjärven päiväkodille. He olivat kuulleet, että siellä olisi uusille soittimille tarvetta, ja ottivat asiasta kopin. 

–Kun toimintaa ei voitu käynnistellä niin laajasti kuin aikaisempina vuosina, halusimme tehdä lahjoituksen, joka toisi iloa Kortesjärven lapsille, Sarkaranta sanoo.

Hän lisää, että keväällä 2020 yhdistys lahjoitti päiväkodille myös luistelutukia ja lelurekka-autoja ulkokäyttöön. Samalla Kortesjärven perhepäivähoitajille annettiin lahjakortteja.

VIIME vuonna ei niin ikään koronasta johtuen järjestetty MLL:n perinteistä vauvajuhlaa, mutta yhdistys muisti vuonna 2020 syntyneitä lapsia ja heidän perheitään lahjalla.

–Tänä vuonna pyrimme järjestämään taas juhlan 2021 syntyneille vauvoille.

Yhdistys pyörittää myös matalan kynnyksen perhekahvilaa. Sen tarkoituksena on toimia vertaistukena vanhemmille.

–Perhekahvila Tilkkutäkkissä lapset ja vanhemmat kohtaavat kahvittelun ja leikin merkeissä. Perhekahvilamme on Kortesjärven kunnantalolla, ja avaamme sen tälle vuotta heti, kun saamme kokoontua suuremmalla porukalla. 

MLL:SSÄ on myös pyritty kehittämään nuorisotoimintaa, Sarkaranta kertoo. Kortesjärven yhdistys oli mukana muiden Kauhavan MLL-yhdistysten sekä Kauhava-Härmien Rotaryklubin kanssa Minä en kiusaa -kampanjassa.

–Sen myötä myös Kortesjärven yhtenäiskoulun tukioppilaita koulutettiin kiusaamisen vastaiseen työhön. 

Alle kouluikäisille lapsille yhdistys on pitänyt liikuntaleikkikoulua.

–Viime vuonna järjestimme keväällä ja syksyllä liikuntaleikkikoulua 3–6-vuotiaille Purmojärven päiväkodin salissa. Aloitamme liikkarin jälleen helmikuussa. Siitä voi tiedustella suoraan minulta. 

KULUVALLE vuodelle on jo suunnitteilla laskiaisrieha ja kesäretki.

–Jouduimme loppusyksystä perumaan elokuvanäytökset, jotka oli tarkoitus tarjota jäsenillemme, mutta heti, kun rajoitukset antavat myöden, järjestämme uuden iloisen elokuvapäivän, Sarkaranta lupaa.

Hän toteaakin, että Kortesjärven MLL haluaa järjestää paikallisesti monipuolista matalan kynnyksen toimintaa kaikille lapsiperheille.

–Toivotamme lapsiperheet ja toiminnastamme kiinnostuneet mukaan ideoimaan ja toteuttamaan toimintaamme.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.