Alajärvelle jopa yhdeksän tuulivoimapuistoa?

TEKNINEN toimi toteuttaa kuntalaiskyselyn, jossa kartoitetaan asukkaiden, yrittäjien ja muiden toimijoiden mielipiteitä mahdollisista uusista tuulivoima-alueista sekä Möksyn muuntoasemalle suunnitelluista uusista voimajohtoreiteistä. Kysely on avoinna 13. helmikuuta saakka. Siihen voi vastata kaupungin kotisivulta tai sosiaalisen median kanavista löytyvistä linkeistä.

Vastauksia käsitellään luottamuksellisesti ja vastauksia ei voida yhdistää yksittäiseen henkilöön. Kyselystä saatuja mielipiteitä käytetään apuna asioiden valmistelutyössä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.