Seurakuntasalin rakentaja valittiin

Julkaistu:

KAUHAVAN tekninen lautakunta valitsi yksimielisesti Kortesjärven seurakuntasalin rakennusurakoitsijaksi Pasi Korpela Oy:n kokonaishintaan 395 000 euroa (alv 0 %).

Määräaikaan mennessä saatiin kolme tarjousta, joista Pasi Korpela Oy:n oli edullisin.

Kauhavan kaupunki ja Kauhavan seurakunta sopivat Kortesjärven terveyskeskuksessa olevien tyhjien tilojen muutostöistä ja vuokraamisesta keväällä 2021. Kaupunginhallitus hyväksyi tilojen vuokrasopimuksen 24.4.2021. Suunnittelutyön yhteydessä kustannusarvio kasvoi alkuperäisestä olennaisesti. Tämän vuoksi on laadittu uusivuokrasopimus, jota on käsitelty kaupunginhallituksessa 20.12.2021.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.