Kivikangas jatkaa EL Kortesjärven johdossa

EL Kortesjärvi jakoi luottamustehtäviä tälle ja ensi vuodelle. Kuva: Esko Pellinen
Kortesjärven Eläkeyhdistys teki syyskokouksessa henkilövalintoja erovuoroisten ja toimikautensa lopettaneiden tilalle vuosille 2022–2023. Puheenjohtajana jatkaa Jorma Kivikangas.

Uusi hallitus valitsi yhdistyksen juoksevia asioita hoitamaan seuraavat jäsenet: varapuheenjohtaja Mauno Tuhkasaari, rahastonhoitaja ja muistoadressivastaava Seppo Ylilammi, sihteeri ja matkavastaava Tapio Ketola, jäsensihteeri ja kotisivut Esko Pellinen, liikuntavastaava Pentti Autio, pääemäntä Ritva Nuottimäki. Muut hallituksen jäsenet ovat Katri Tyynismaa, Marita Kalliokoski, Annikki Finni, Leo Marjamäki, Kaija Pitkäjärvi, Leila Kokkola, Markku Salo, ja Kyllikki Pitkäjärvi.

Rahastonhoitaja ja muistoadressivastaava sekä pääemäntä ovat hallituksen ulkopuolelta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.