Kivikangas jatkaa EL Kortesjärven johdossa

EL Kortesjärvi jakoi luottamustehtäviä tälle ja ensi vuodelle. Kuva: Esko Pellinen

Julkaistu:

Uusi hallitus valitsi yhdistyksen juoksevia asioita hoitamaan seuraavat jäsenet: varapuheenjohtaja Mauno Tuhkasaari, rahastonhoitaja ja muistoadressivastaava Seppo Ylilammi, sihteeri ja matkavastaava Tapio Ketola, jäsensihteeri ja kotisivut Esko Pellinen, liikuntavastaava Pentti Autio, pääemäntä Ritva Nuottimäki. Muut hallituksen jäsenet ovat Katri Tyynismaa, Marita Kalliokoski, Annikki Finni, Leo Marjamäki, Kaija Pitkäjärvi, Leila Kokkola, Markku Salo, ja Kyllikki Pitkäjärvi.

Mainos

Rahastonhoitaja ja muistoadressivastaava sekä pääemäntä ovat hallituksen ulkopuolelta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.