Jääkaruselliennätys on nyt virallisesti “Guinness World Record”

Havainnekuva jääkarusellista, vertailukohteena Eduskuntatalo.

Julkaistu:

Guinnessin ennätysten virallisessa asiakirjassa todetaan, että Janne Käpylehdon, Sami Alasaran, Sam Leijonanmielen ja Vesa Koivusen nimissä oleva, 310,765 metriä halkaisijaltaan ollut jääkaruselli on maailman suurin.

Lappajärven kunnanjohtaja Sami Alasara toteaa aihetta koskevassa somepäivityksessään, että ennätyksiä tärkeämpää on aina yhteistyö, yhdessä tekeminen ja taipumaton periksiantamattomuus.

-Monta moottorisahaa, ketjua ja laippaa meni, monta vaatekertaa ja saapasta täpötäynnä jäistä vettä, hikeä ja ärräpäitä, mutta viimein miljoonien kilojen kiekko pyörähti…

Mainos

Hän kiittää kaikkia, jotka osallistuivat viikon ajan lähes ympäri kellon jääkarusellin toteuttamiseen.

-Kiitos suurenmoiselle tiimille ja miehistölle, jääkarusellipäällikkö Janne Käpylehdolle, kiitos Alajärvelle, Vimpelille ja Lappajärvelle, Hotelli Kivitipulle, Järviseudun Sanomille ja teille kaikille, jotka kuljitte kanssamme tämän huikean matkan.

-Tämä ei jää tähän, perästä kuuluu, kuten meillä sanotaan, hän päättää tekstinsä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.