Lappajärven Kunnon Kuntalainen ja Ryhtinuoret 2021

Kuvassa toisena vasemmalta Kunnon Kuntalainen Keijo Väkeväinen, Ryhtinuoret Eero Murtoniemi sekä Jenna Niemelä. Hyvinvointivaliokunnan edustajina kuvassa oikealla valiokunnan Puheenjohtaja Tuija Viinamäki sekä vasemmalla vapaa-aikasihteeri Anssi Kuusela.

Lappajärvellä hyvinvointivaliokunta on valinnut kokouksessaan vuoden 2021 Kunnon Kuntalaiseksi Keijo Väkeväisen. Ryhtinuoriksi valittiin Jenna Niemelä sekä Eero Murtoniemi samassa kokouksessa. Vallitsevasta koronatilanteesta johtuen palkinnot jaettiin pienimuotoisesti 22.12.2021. Lappajärven kunta onnittelee valittuja.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Maija Perälä on valjastanut rankat kokemukset vahvuudeksi. Monipuolinen osaaminen eri aloilta on antanut paljon työkaluja hyvinvoinnin tueksi.

Mayart vie matkalle itseesi 

KOKONAISVALTAISEN hyvinvoinnin luentoja, työpajoja ja yksilöohjausta. Musiikkia ja maalaustaidetta. Sitä kaikkea on Mayart, lappajärveläisen Maija

Maija Perälä on valjastanut rankat kokemukset vahvuudeksi. Monipuolinen osaaminen eri aloilta on antanut paljon työkaluja hyvinvoinnin tueksi.

Mayart vie matkalle itseesi 

KOKONAISVALTAISEN hyvinvoinnin luentoja, työpajoja ja yksilöohjausta. Musiikkia ja maalaustaidetta. Sitä kaikkea on Mayart, lappajärveläisen Maija

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.