Ruukki vauhdittaa kattoliiketoiminnan kasvua investoimalla 8 miljoonaa euroa Vimpelin tehtaaseen

Ruukki Construction investoi kahdeksan miljoonaa euroa kilpailukyvyn parantamiseen Vimpelin tehtaalla. Investointien tavoitteena on tukea Ruukin kasvua ja varmistaa entistä parempi asiakaskokemus parantamalla tehtaan toimituskykyä, tuottavuutta ja turvallisuutta. Investoinneilla edistetään myös Ruukin tavoitetta valmistaa hiilineutraaleja kattotuotteita.

Toteutettava investointi yksinkertaistaa ja tehostaa tehtaan materiaalivirtoja, nostaa merkittävästi automaatioastetta sekä uudistaa kattoprofiilien tuotantolinjoja ja tuoteominaisuuksia. Investointien seurauksena Ruukki pystyy lisäämään suosituimpien kattoprofiilien tuotantokapasiteettia, lyhentämään toimitusaikoja sekä parantamaan asiakaspalvelua erityisesti Suomessa. Hankkeen odotetaan valmistuvan vuoden 2023 kesällä.

Vimpelin tehtaan kehittäminen perustuu asiakkaidemme tarpeisiin. He odottavat Ruukin tuotteilta korkeaa laatua ja täsmällistä palvelua. Uskomme, että parannukset Vimpelin tehtaalla ja sen prosesseissa hyödyttävät sekä sitoutuneita työntekijöitämme että asiakkaitamme varmistamalla, että toimintamme on entistäkin turvallisempaa ja sujuvampaa, kertoo Ruukin kattoliiketoiminnasta vastaava johtaja Jouni Metsämäki.

Ruukin Vimpelin tehdas valmistaa teräkseen perustuvia kattotuotteita ja palvelee rakentamisen asiakkaita pääasiassa Suomessa. Vimpelin tehdas sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla ja työllistää noin 90 henkilöä. Ruukin muut Suomen tehtaat sijaitsevat Alajärvellä ja Kauhavalla.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.