Kortesjärvelle etsitään pappia

LAPUAN hiippakunnan tuomiokapituli julisti Kortesjärven kappeliseurakunnan kappalaisen viran haettavaksi 15.12.2021–28.1.2022.

Hakemuksia kokoaikaiseen virkaan kerätään 28. tammikuuta asti. EVL:n rekrytointisivustolla julkaistussa ilmoituksessa todetaan muun muassa, että organisaatiouudistuksen myötä viran tehtävänkuva saattaa muuttua lähitulevaisuudessa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.