Järvilakeuden kansalaisopiston kevät kutsuu

Löydä elämäsi uusi kurssi, kehottaa Järvilakeuden kansalaisopisto. Kuva: Leena Rissa

Kansalaisopiston kursseilla on matala kynnys ja aloittelijankin taidot karttuvat varmasti!

Uusista kursseista mainittakoon ainakin tuftaus, islantilaisvillapaitakurssi, koko perheen käsityölauantait, kirjansidontakurssi, lasten käsityöleiri, digiapua-kurssit, office-ohjelmien kurssi, urheiluaiheiset luennot, seinäkiipeilykurssit (myös Alahärmässä), monipuoliset kirjoittajakurssit, thaimaalaiset kevätrullat -kurssi, kangoo jumps -tunnit, Esko Kuntolan suksienvoiteluluento sekä kukkapenkki hoivakotiin -kurssi. Maksuttomia luentoja eri aiheista on tarjolla monipuolisesti ja niihin voi osallistua oman valinnan mukaan etäyhteydellä kotoa käsin, yhteisissä etäkatsomoissa tai paikan päällä.

Kevätohjelmalehti jaetaan talouksiin torstaina 16.12. ja se on myös sähköisesti luettavissa kansalaisopiston nettisivulla.

Ilmoittautuminen kevään uusille kursseille avautuu sähköisenä sunnuntaina 19.12. klo 9.
Ilmoittautua voi 20.–23.12. ja 3.1. alkaen myös opiston toimistoon numeroihin 040 4711 555 ja 050 4700 583.

Ilmoittautumisjärjestelmä on uudistunut 

Mainos

Kurssien haku on nyt entistä helpompaa opiston uudistuneilla ilmoittautumissivuilla.
Kursseja voi etsiä erilaisilla hakuvaihtoehdoilla tai ilmoittautua suoraan kurssinumerolla. Kursseja voi myös lajitella nimen, aloituspäivän ja kurssikoodin mukaan. 
 

Muista ilmoittautua myös jatkamaan 

Lukuvuoden 2021–2022 kurssit on jaettu kahtia syys- ja kevätlukukaudelle taiteen perusopetusta ja kudontaa lukuun ottamatta. Muistathan varmistaa jatkopaikan myös kevätkaudelle.

Järvilakeuden kansalaisopiston aktiivisilta sosiaalisen median kanavilta saa ensi käden tietoa alkavista kursseista ja hankkeista ja pääsee kurkistamaan kursseille ja ihastelemaan niiden aikaansaannoksia. Kannattaa siis ottaa opisto seurantaan mm. Facebookissa, Instagramissa ja YouTubessa. 

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.