Ympäristönsuojelusihteerin virka suunnitteilla

Julkaistu:

Kategoria:

,

Toimeen yhdistetään jätelautakunnan esittelijän ja sihteerin tehtävät. Aiemmin ympäristösuojelupalvelu on ostettu Vimpelin kunnalta, mutta sitä koskeva sopimus purkaantuu maaliskuun lopussa.

VALTUUSTOLLE esitetään teollisuustontin myyntiä Hallitien varrelta Koneurakointi M&S Kantonen Ay:lle. Tontin pinta-ala on noin 2 730 neliötä ja yritys suunnittelee sen hankkimista koneiden ja laitteiden pysäköintiin ja säilytykseen. Tonttia esitetään myytäväksi euron neliöhinnalla.

PÖLLÖMÄNNIKÖN alueenasemakaavaehdotus asetetaan nähtäväksi ja siitä pyydetään OAS:n mukaiset lausunnot. Pöllömännikkö sijaitsee korttelissa 49, Soinintien ja Hirsikankaantien risteyksen läheisyydessä, Kitron Stadionia vastapäätä.

Mainos

Valtuustolle esitetään hyväksyttäväksi Alajärven kirkonseudun asemakaavamuutos ja laajennus Alajärventien ja Soinintien alueilla. Suunnittelualue sijaitsee Alajärven sisääntulotiellä, välittömästi valtatie 16 eteläpuolella ulottuen läpi keskustan, ulottuen keskustaajaman eteläpuolelle Soinintietä aina Tuluutin alueelle asti. Kaavamuutoksen tarkoituksena on mahdollistaa kadunpitopäätöksen tekeminen ja alueiden luovuttaminen katualeiksi sekä uuden kiertoliittymän toteuttamismahdollisuus Alajärventien sekä Teollisuustien ja Hurmeentien risteykseen.

PAAVOLAN koulun rakennustoimikunnan nimeäminen oli kaupunginhallituksen listalla ylimääräisenä asiana, mutta palautettiin valmisteluun. Talousarvion investointiosassa on vuodelle 2021 varattu 15 000 euroa koulurakennuksen kuntotutkimukseen, joka valmistui lokakuussa. Rakennushankkeen eteenpäin viemiseksi nimetään hankkeelle rakennustoimikunta, joka valmistelee hankkeen toteuttamista joko peruskunnostuksena tai uudisrakennuksena, määrittää hankkeelle aikataulun sekä selvittää tulevat tilatarpeet, joiden pohjalta suunnittelua lähdetään valmistelemaan.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.