Karikon joulukonsertti Lappajärven kirkossa

Muutama viikko sitten Karikko laulatti joululauluja Kanavapuiston laavulla. Tulevana sunnuntaina kuullaan Karikon joulukonsertti Lappajärven kirkossa. Tuttuja joululauluja laulettuna, soitettuna ja lausuttuna. Vas. Mirja, Maija ja Kaisa Perälä. Kuva: Tuija Ahola

Julkaistu:

KULTTUURIYHDISTYS Karikon joulukonsertti nimeltä Joulutunnelmaa järjestetään Lappajärven kirkossa sunnuntaina 19. joulukuuta kello 18. Konsertissa kuullaan tuttuja suomalaisia ja kansainvälisiä joululauluja laulettuna, instrumentaaliversioina ja lausuttuna. Esiintyjinä ovat Karikon jäsenet Maija Perälä, Kaisa Perälä, Antti Purola ja Tuija Ahola. Soittimina Karikolla on piano, harmoni, harmonikka ja saksofonit.

Joulukonsertti vie tuttujen ja tunnelmallisten laulujen äärellä kohti joulua. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta vapaaehtoinen kolehti kerätään Lappajärven seurakunnan diakoniatyöhön vähävaraisten auttamiseen. Seurakunnan puolesta päätösrukouksen lausuu seurakuntapastori Mikko Elenius.

Tilaisuudessa noudatetaan koronaohjeistuksia. Maksimiosallistujamäärä on kirkossa 50 henkeä. Kirkkoon ei saa tulla sairaana. Kasvomaskia suositellaan käytettävän, ellei sen käyttöön ole terveydellistä estettä. Turvavälit on syytä pitää eri ryhmien kesken. Kirkkoon tultaessa kädet on desinfioitava käsidesillä, jota on saatavilla ulko-oven lähettyviltä. Kun noudatamme näitä ohjeita, osallistumien on kaikille turvallista.

Tapahtuma on osa Taide- ja kulttuurikeskus Onnintupa-hankkeen toimintaa. Hanke on saanut Leader-rahoitusta Aisapari ry:ltä.

TAIDE- ja kulttuurikeskus Onnintuvalla on viimeistä viikkoa esillä Jukka Nokuan taidenäyttely Päiväunia, joka on avoinna torstaisin kello 12–19 ja perjantaisin ja lauantaina kello 12–15. Näyttely päättyy 18.12. Sen jälkeen Onnintupa on suljettuna joulun ajan. Loppiaisena aukeaa lappajärveläisen Jarno Tenhusen luontokuvanäyttely.

Tuija Ahola

Juttua muokattu 14.12.: Maksimiosallistujamäärä kirkossa on 50 henkeä, ei 166, kuten jutussa aiemmin luki.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.