Seimet kutsuvat hiljentymään Evijärvellä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

EVIJÄRVEN seurakunnassa on mahdollista hiljentyä omatoimisesti joulun sanomaan kahden seimen äärellä. 

Kirkkopihan jouluseimi löytyy tallista kirkon parkkipaikan kupeesta osoitteesta Kirkkotie 77. Se avautuu kolmantena adventtisunnuntaina 12.12., ja siellä voi käydä 28.12. saakka.

Ensimmäisen joulun sanomaan johdattelevat myös joululaulut, jotka ovat kuunneltavissa puhelimen QR- koodinlukijalla. Seimellä on myös laatikko, josta löytyy joululahjaksi perheen lapsille Joulun valoa -kirjanen.

Evijärven kirkkoherranviraston hartausseimi on kirkkoherran viraston edessä loppiaiseen asti omaa hiljentymistä varten.

Tunnelmallisen seimen luona on vaihtuva hartaus viikoittain. Viikon virren saa kuuluviin puhelimen QR-koodilukijalla. Raamatunkohdat, kuvat ja rukoukset kulkevat läpi adventin ajan joulun juhlaan aina loppiaiseen saakka.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.