Vimpelille myönnettiin harkinnanvaraista valtionosuutta

Harkinnanvarainen valtionosuuden korotus tuo valoa Vimpelin talousnäkymiin.
VALTIONEUVOSTO myönsi Vimpelin kunnalle harkinnanvaraista valtionosuuden korotusta 510 000 euroa.

Koko maakunnasta sitä saivat ainoastaan Vimpeli ja Ähtäri, esimerkiksi Lappajärvi jäi ilman. Väkilukuun suhteutettuna korotus on maan suurimpia, 183 euroa per asukas. Tukea poikkeuksellisten tai tilapäisten talousvaikeuksien vuoksi myönnettiin 30 kunnalle yhteensä 30 miljoonaa euroa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.