Mestaruusliigaa Alajärvellä: Odotettavissa mökää mökkiin

Ankkureiden lentopallojaoston puheenjohtaja Tuomo Haavisto ja Janne Mikkonen järjestivät tapahtumaa jo viime talvelle, mutta se toteutuu vasta nyt. Arkistokuva.
VIIME talvena peruuntunut, Alajärven monitoimihallille suunniteltu Akaa Volleyn Lentopallon Mestaruussarjan peli toteutuu sunnuntaina 5. joulukuuta kello 17. Akaan vastustajaksi tulee Kokkolan Tiikerit.

Järviseutulaisten lentopallofanien odotus palkitaan, kun paalijärveläislähtöinen Panu Pitkänen pääsee näyttämään taitojaan kotipaikkakuntansa uudessa monitoimihallissa.

–Akaa Volley on sarjassa kakkosena ja Tiikerit viidentenä, kertoi tapahtumaa Alajärven Ankkureiden lentopallojaoston puolelta järjestämässä oleva Janne Mikkonen maanantaina.

Akaassa pelaa kolme maajoukkuepelaajaa: Urpo Sivula, Sauli Sinkkonen ja Voitto Köykkä. Joukkueessa on myös kauhavalaisväriä: viime kaudella Tiikereitä edustanut Kauhavan kasvatti Anton Välimaa kohtaa entiset joukkuekaverinsa ja myös päävalmentaja Olli Kunnari on kotoisin Kauhavalta.

Alajärven Ankkureiden lentopallojaosto järjestää pelin. Kahvion ja arpajaisten tuotto kohdistetaan Ankkureiden lentopallonuorille, samoin osa lipputuotosta. Lippuja myy ennakkoon Euronics Japo ja niitä saa myös ovelta. Ilman seisomakatsomoitakin halliin mahtuu satoja katsojia.

–Tapahtuma järjestetään terveysturvallisesti koronapassilla. Alle 16-vuotiailta sitä ei vaadita.

ODOTAN tiukkaa taistelua, Akaa ja Kokkolan on aina pelanneet tiukkoja pelejä keskenään, Mikkonen toteaa. –Odotan myös hyvää tunnelmaa, Akaasta on tulossa bussilastillinen faneja ja myös Kokkolasta odotetaan fanibusseja; mökää mökkiin ja laadukasta lentopalloa.

Mikkonen toivoo, että yleisö olisi ajoissa paikalla, sillä passien tarkastus saattaa aiheuttaa hieman jonoa.

Peli striimataan Ruutu+ -palvelun kautta fanikameralähetyksenä.

–Lentopallo on kuitenkin parasta paikan päällä, Mikkonen muistuttaa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Oppilaat ja henkilökunta ovat saaneet syksyn aikana koulutusta kuvaukseen. On pohdittu valokuvauksen tekniikkaa ja kuvausta taiteena

Koulukuvat toisella tavoin

KOULUKUVIEN hinnat ja suuret koulukuvien hinnankorotukset puhuttavat jälleen. Monessa koulussa on päädytty ratkaisuun, ettei kaverikuvia

Oppilaat ja henkilökunta ovat saaneet syksyn aikana koulutusta kuvaukseen. On pohdittu valokuvauksen tekniikkaa ja kuvausta taiteena

Koulukuvat toisella tavoin

KOULUKUVIEN hinnat ja suuret koulukuvien hinnankorotukset puhuttavat jälleen. Monessa koulussa on päädytty ratkaisuun, ettei kaverikuvia

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.