Käsityöpiirin myyjäiset keittolounaan yhteydessä Vimpelissä

VIMPELIN seurakunnan diakoniatyö ja lähetystyön käsityöpiiri tarjoavat maksuttoman keittolounaan srk-talolla keskiviikkona 8. joulukuuta kello 11–12.

Jälkiruoaksi voi nauttia kahvin joulutortun kera. Kotiin viemisiksi on varattu 60:lle kävijälle pieni yllätyspussi, joka saattaa tuoda mieleen muistoja lapsuudesta.

Käsityöpiirin valmistamia tuotteita on tilaisuudessa myytävänä kello 10–12. Ahkerat piiriläiset ovat tikunneet eli neuloneet lämpimiä villasukkia, lapasia, tossuja sekä muita käsitöitä, joita voi nyt hankkia vaikkapa pukinkonttiin. Myyjäisten tuotto käytetään oman seurakunnan nimikkolähettien ja -kohteen tukemiseen.

Yhdeksättä vuotta toimiva käsityöpiiri kokoontuu jälleen ensi vuonna tiistaiaamupäivisin seurakuntatalon kerhotiloissa. Diakoniatyön keittolounasta on tarjolla vuoden alusta alkaen entiseen tapaan kerran kuussa tiistaisin.

Kaija Hurmerinta

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.