110-vuotias LaVe järjestää haastekeräyksen juhlatapahtumaa varten

Julkaistu:

Aihe:

VUONNA 1911 Lappajärven nuorisoseuran kesäjuhlien urheilukilpailuja seurasi joukko nuoria poikia, jotka innostuivat perustamaan oman voimisteluporukan. Tästä porukasta kehittyi koko pitäjää käsittävä voimistelu- ja urheiluseura Lappajärven Veikot.

–Veikkojen synty ei perustu virallisiin päätöksiin, vaan spontaaniin toimintaan, joka on sitten kantanut 110 vuotta, pohtii Reijo Kärnä LaVelta. –Seuramme on tarjonnut ja tarjoaa edelleen lukuisille lapsille, nuorille ja varttuneemmille liikunnasta ja hyvinvoinnistaan huolehtiville mielekästä tekemistä. Veikkojen urheilijat ovat edustaneet arvokkaasti seuraamme ja Suomea aina Olympia- ja MM- kisoja myöten.

Lappajärven Veikot täyttää tänä vuonna kunniakkaat 110 vuotta, mitä juhlitaan koko pitäjän ja lavelaisten kesken Hotelli Kivitipussa myöhemmin talvella. Juhla on siirtynyt vallitsevan pandemiatilanteen vuoksi ensi vuoden puolelle.

Mainos

Nyt seura on saanut poliisilta pienkeräysluvan (nro RA/2021/1404). Halukkaat voivat osallistua keräykseen vapaavalintaisella summalla. Keräys jatkuu vuoden loppuun asti.

–Keräyksen tuotolla voimme järjestää arvokkaan tapahtuman ja kiittää ja muistaa henkilöitä, jotka ovat vaikuttaneet panoksellaan seuramme kunniakkaisiin saavutuksiin. Keräyksen toissijainen käyttötarkoitus on Veikkojen lainan lyhennys Lappajärven kunnalle, Kärnä sanoo.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.