Joulupolku tulee taas Evijärvellä

EVIJÄRVELLÄ voi tänäkin vuonna virittäytyä joulutunnelmaan Joulupolulla, joka järjestetään perjantaina 3.12. kello 18–19.30. Mukana Joulupolun toteutuksessa ovat MLL, 4H, seurakunta, Lions Club, partio ja kunta.

Se kulkee Jannen koneen takaa lähtevää Laituritietä pitkin venerantaan Laavuskalle ja sieltä Pihlajarinteen kerhohuoneelle. Joulupukki on tavattavissa polun varrella. Hän odottaa innolla lasten kuulumisia ja lahjatoiveita. Rohkeimmat pääsevät myös yhteiskuvaan pukin kanssa.

Polun varrella voi myös nauttia mehu- ja piparitarjoiluista, paistella nuotiolla makkaraa sekä etsiä kadonneita joulupalloja. Pihlajarinteen kerhohuoneella on lisäksi askartelupiste ja arpojen myyntiä.

Reitti on valaistu ulkotulilla. Tästä syystä MLL toivookin, että perheen pienimmillä on mukana aikuinen.

–Mukaan kannattaa varata taskulamppu ja kynä, jotka voivat olla tarpeellisia apuvälineitä tehtävien ratkaisussa, Jenni Hanka MLL:ltä vinkkaa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.