Vimpelin urheilijoita palkitaan joulumarkkinoiden yhteydessä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vapaa-aikatoimi palkitsee tilaisuudessa 2021 vuoden aikana menestyneitä urheilijoita, sekä vuoden urheilijan, valmentajan, ryhtinuoret, liikunnan erityispalkinnon saajan, kunnon kuntalaisen ja nuoren toimijan.  

Perjantai-Pinkaisuihin neljä kertaa tai enemmän osallistuneiden Mestari-Pinkaisijapalkinnot toimitetaan palkittaville myöhemmin kouluun, päiväkotiin tai suoraan kotiin. Tervetuloa!  

Mainos

AT

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.