Kortesjärven päiväkoti sai upouuden polkutraktorin sekä vararenkaat vanhoihin

Kortesjärven päiväkodin nallekarhut eli 1–3-vuotiaat ihmettelivät, kun Antti Sarkaranta ja Tapio Salo vaihtoivat renkaita polkutraktoriin.

–UUSI ryn-ryn, totesi yksi Kortesjärven päiväkodin lapsista, kun Lions Clubin sihteeri Tapio Salo otti esiin upouuden punaisen polkutraktorin laatikostaan.

Salo ja leijonien presidentti Antti Sarkaranta kävivät torstaiaamuna lahjoittamassa päiväkodille paitsi yhden uuden lelutraktorin, myös vararenkaita päiväkodin vanhoihin traktoreihin.

–Päiväkoti pyysi meiltä avustusta uusiin renkaisiin, koska vanhat ovat kuten näet, Sarkaranta sanoi ja näytti vanhan menopelin rengasta, johon oli kulunut päivittäisessä, kovassa käytössä ammottava reikä. –Kokouksessamme totesimme, että se on erittäin hyvä aktiviteetti.

Miehet jäivät vielä hikoilemaan renkaidenvaihdon parissa sen jälkeen, kun media oli poistunut paikalta.

–Ensimmäistä kertaa tällaiseen laitan renkaita, Tapio Salo naurahti.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.