Keskusta nimesi 60 uutta aluevaaliehdokasta Etelä-Pohjanmaalla ja Pohjanmaalla

Keskusta nimesi Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueille yhteensä 60 aluevaaliehdokasta. Etelä-Pohjanmaalla on nimetty nyt kaikkiaan 63 ehdokasta, joista nuoria on seitsemän. Pohjanmaalla ehdokkaita on yhteensä 10. Molemmilla hyvinvointialueilla täysi lista on 73 ehdokasta.

Ehdokkaiksi Etelä-Pohjanmaan hyvinvointivaltuustoon nimettiin Järviseudulta ja Kauhavalta Ala-Mattinen Mika, Joensuu Antti ja Palmu Sari Alajärveltä, Evijärveltä Ahonen Esko, Kauhavalta Kunnari Marita, Kurvinen Antti, Niemistö Jaakko ja Roumio Tiina, Lappajärveltä Ala-aho Ville, Soinista Keisala Juha-Pekka ja Vimpelistä Salomäki Sirpa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.