Pohjanmaan Kokoomus nimesi aluevaaliehdokkaita – mukana 7 kauhavalaista

Kauhavalta ehdolle asetettiin seitsemän ehdokasta. He ovat palveluyksikön johtaja Tiina Ala-Rantala, nuoriso-ohjaaja Tuomas Lahdenperä, rehtori Tanja Malinen,  erikoiseläinlääkäri Anna-Maija Renko, kansanedustaja Janne Sankelo, yrittäjä Vesa Takala ja lähihoitaja Tapani Tuominen.

Kokoomuksen Kauhavan kunnallisjärjestön puheenjohtaja Veli-Matti Lillbacka on tyytyväinen, että Kauhavan ehdokasasettelu saatiin valmiiksi hyvissä ajoin.

-Kokoomuspiiri jyvitti ehdokasmäärät kuntiin ja Kauhavan kiintiöksi tuli seitsemän ehdokasta. Ehdokkaita haettiin yhteistyössä kunnallisjärjestön ja kokoomuspiirin kanssa, Lillbacka kertoo.

Lillbackan mukaan kokoomus halusi ehdokasasettelussa Kauhavalla huomioida aluevaalien erityisen luonteen. Hyvinvointialue päättää jatkossa Etelä-Pohjanmaan sosiaali- ja terveystoimen palveluista ja palo- ja pelastustoimesta.

Mainos

-Halusimme myös, että ehdokkaiden taustat ja osaaminen sopivat tuleviin mahdollisiin luottamustehtäviin. Tällä kattauksella kelpaa lähteä äänestäjien arvioitavaksi, toteaa Lillbacka.

Lillbacka muistuttaa, että aluevaaleissa on äänestäjien mahdollista äänestää kaikkia mukana olevia ehdokkaita muistakin kunnista.

-Kokoomuksen Kauhavan kunnallisjärjestön kylmän viileä linjaus on kuitenkin huolehtia aluevaltuustoon edustusta Kauhavalta.  Meillä on hyvinvointikeskus valmistumassa, terveysasemat toiminnassa ja hyviä käytänteitä palo- ja pelastustoimessa. Ne tarvitsevat puolustajansa ja parhaat puolustajat tulevat Kauhavalta ja kokoomuksesta. Toivon, että äänestäjät Kauhavalla ymmärtävät tämän ja käyvät äänestämässä sankoin joukoin, Lillbacka päättää.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.